/ hästar /

Onsdag.

Förstår inte varför jag är så trött idag.
Har i stort sett sovit hela dagen! Va ute med Svea en snabbis men det började regna så vi skyndade oss hem igen.
Hela dagen har spenderats antingen i sängen lr framför Tvn med Greys.

Nu ska jag rycka upp mig, ska börja jobba om en halvtimme ungefär.


mor & son

Btw så har jag börjat flagna på hela bröstet, INTE snyggt.....
/ hästar /

lång dagDet blev en riktigt lång dag idag. Ligger i sängen nu och är HELT slut, kommer sova riktigt gott i natt.

Solen började lysa efter våran frukost så vi packade upp lite grejer ur Elins väska, klädde på oss och gjorde oss iordning för att ta en promenad ner till stan
Stannade på pressbyrån för lite fika. Jag tog en glass (har gått och suktat efter magnums nya men den var en besvikelse.. :/) och Elin tog korv med bröd. :p så gick vi och satt oss nere vid ån. Tyvärr så blåste det lite för kalt för våran smak så det blev en kort vistelse innan vi gick vidare hem till Pelle för att hämta bilen så vi kunde åka ut till Vendel. Vi gjorde ett första stopp hos mamma vilket resulterade i att det blev en ridtur vilket vi inte hade planerat.. :p Det var iaf jätte trevlig, var länge sen jag hade tid att åka ut och rida.


Elin & Saeta


min utsikt från hästryggen


Jag & Raffe


Jag & Raffe, Elin & SaetaNästa stopp blev hos Pappa. Hjälpte honom att hämta hem hans bil och frakta en massa däck innan vi åkte tillbaka till Uppsala.
Vid det här laget var både jag och Elin trötta, griniga, ledsna och helt enkelt less på allt så vi bestämde oss för att lösa det på bästa sätt, en stor godispåse, denniskorv och pommes. :p


jaa.. dagen startade alltså bra men sen hände något där ute i Vendel, lite dåliga besked som fick allt att vända....
/ Allmänt /

Tisdag.

Idag är jag ledig på riktigt. :)


Hämtade ju Elin igår på Arlanda. Var hungrig som en varg så på vägen hem svängde vi förbi pizzerian här på Brantingstorg men klockan var 5 i 9 och det visade sej att dom stängde kl 9!! Vid det laget var jag helt inställd på att få en pizza och kunde absolut inte tänka mej att äta något annat, så jag ringde till mamma för hon och jag var på en pizzeria för några månader sen som hade öppet till 22, hon gav mig en vägbeskrivning och vi körde vidare till Tunabackar och köpte våra efterlängtade pizzor. :)självklart blev det calzone. :)
Det blev upp tidigt, idag igen! :P Skulle nämligen skjutsa Zak till Frida vid 7, han ska jobba hela dagen. Sen blev det en liten promenad för mej Elin och Svea och en sväng in på Willys för lite frukost.
Nu har vi legat här i soffan med mackor, te, juice och greys på tvn! Solen har ju lyst med sin frånvaro men det ser ut som om den börjar sippra igenom persiennerna nu.
Idag har vi mycket planer så vi ska väl försöka rycka upp oss lite nu!