/ Allmänt /

back on track

Nu är jag tillbaka igen efter en bloggpaus lr vad vi ska kalla det.
Har varit en häktisk vecka med alldeles för lite sömn. Men som sagt, nu är jag "back on track" och ska försöka hålla er uppdaterade på vad som händer i mitt så intressanta liv.. :p

Idag har jag varit ledig så jag har försökt njuta av solen så mycket jag orkat.
Gick en promenad med Svea i morse runt gränby och sen efter att ha sovit en liten stund till (ja, jag är kroniskt trött....) så tog jag med mej en filt och la mej ute på gården för att sola lite. Orkade dock bara stanna i en halvtimme ungefär och det passade väl bra för jag hann inte mycket mer än komma in igen så skickade Camilla och sa att hon var på väg hit.
Så jag, Camilla, Otto och Zak gick ner till brantingstorg och köpte lite godsaker för att sedan sätta oss i parken och fika.


Nu ikväll har jag tränat på friskis med Annelie, sista veckan med mitt kort så jag står i valet och kvalet inför om jag ska införskaffa ett nytt lr inte... tufft beslut.
/ Allmänt /

present på systemet.

Var förresten till systembolaget i Fredags.
Köerna sträckte sig även långt utanför butiken och jag trodde aldrig att jag skulle komma därifrån.
För att underlätta när det var min tur att betala la jag fram mitt legg på en gång och vips så fick jag en liten present när han lämnade tillbaka det igen!
Inte hade jag en aning om att alla som är under 25 år och lämnar fram legg utan att dom behöver fråga om det först får en present!
Yeey. :D

/ Allmänt /

16/6

& då var man tillbaka igen efter helgen...

Har varit lite sur på mitt internet så har inte orkar sitta något vid datorn, fick nämligen detta meddelande för att par dagar sen
"Du har överskridit den inkluderade datatrafikvolymen för ditt abonnemang denna månad."
Blää för det...nu går det alltså super segt


Hade iaf en helt okej helg. Thaimiddag i fredags hos några av Zaks vänner, trevligt folk faktiskt. Efter det blev det utgång och i lördags jobbade jag natt. söndags var jag så trött så då sov jag i stort sett hela dagen.